top of page

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Op deze pagina staan een aantal reviews! Benieuwd of ik ook wat voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.

“People start to heal the moment they feel heard”

 

Patricia en ik leerden elkaar jaren geleden kennen toen ik bij haar kwam voor regressietherapie. Ik had iets op te schonen en ze was de juiste persoon op het juiste moment. En dat is ze tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik ben blijven hangen, ze is nu mijn coach en ik noem mijn sessies bij haar steevast een APK voor de ziel. Want laten we eerlijk zijn, het leven is vaker verdomde moeilijk dan niet. En waarom zou je wel je auto periodiek onderhouden, maar niet je gedachtes en je gevoel? Iets hardop zeggen is vaak al voldoende. En soms zijn er ook dingen waar je geen erg in hebt, of geen weet van hebt. Dingen die doorspelen in het rumoer van de dag, je werk of je relaties met andere mensen. Patricia pikt het er altijd uit, soms heel subtiel, soms heel direct, maar altijd passend bij het moment. Ongekend hoe goed ze is in wat ze doet en ze is ook nog een ongelooflijk bijzonder, warm en lief mens.

Veel liefs, Miranda

Het leed krijgt eindelijk een naam.

 

Na jaren van alle soorten (psycho)therapie heb ik Patricia gevonden. Ik ben nu 51, al die tijd wist ik dat er iets gruwelijk fout is gegaan in mijn jeugd, of zelfs nog daarvoor. Ik kon mijn vinger er maar niet op leggen.

 

De band met mijn moeder is er nooit geweest, ik kan haar herinneren als een depressieve, ontevreden vrouw, die mij afwees (en opsloot) en mijn broer op een voetstuk heeft gehesen.

In mijn moeders ogen kon ik niets goed doen en werd daar continue op gewezen. Ik begreep er niets meer van, ook niets meer van mijzelf.

 

Verdriet, eenzaamheid, angsten, dat waren mijn thema's. Op mijn 17e kon ik uit huis vluchten en heb ik mij volledig op een studie gestort. Ik heb ongeveer 30 jaar het verleden ver weggestopt en gefocust op mijn leven. Ik heb mijzelf over de kop gewerkt, kreeg een burn-out. Toen kwam het besef: Mijn leven moet veranderen, mijn schaduw heeft mij ingehaald.

 

Patricia is een hele lieve vrouw, ze kan heel erg goed aanvoelen en aanhoren, ze is zeer kundig op uiteenlopend gebied, energiek en werkt intuïtief en meedenkend, behulpzaam.

 

Bij ons tweede gesprek wist Patricia wat er loos was, ze reikte mij een boek aan: "Het verdwenen zelf" - herstellen van narcistische mishandeling. Ze zei: "probeer er voorzichtig in te lezen". En dat ben ik diezelfde avond gaan doen.

 

Wat een openbaring! Voor mij vielen er duizenden puzzelstukjes in elkaar, dat ik en mijn vader slachtoffer zijn van narcistische mishandeling van mijn moeder, zijn vrouw. Eindelijk kreeg het leed een naam.

 

Ik ben er achter gekomen dat de start van mijn leven is gevuld met hele grote gaten in mijn basisfundament.

Mijn moeder was er niet om mijzelf te helpen ontwikkelen als een eigen "Zelf".

Vluchten en vechten in niemandsland daar was ik mee bezig. De zinloosheid, angst, eenzaamheid, verdriet, ik begreep helemaal niets van het leven, wat doe ik hier eigenlijk?

 

Patricia heeft mij vanaf dag één gerustgesteld, ze heeft de gave om heel erg duidelijk uit te leggen wat er precies aan de hand is. Ik ben met Patricia aan de slag gegaan met therapeutisch tekenen, we zijn gaan onderzoeken wie ik ben, wat ik wil en wat er in de diepte zit, waar komen al die thema's vandaan.

Het is nu eindelijk een compleet plaatje die ik ook begrijp. Door haar aanpak is het proces in gang gezet om de weggestopte kant te laten komen, in alle heftigheid dient het zich aan.

 

Ze heeft zelfs mijn man bij de behandeling betrokken, om hem helpen uit te leggen als het met mij niet zo lekker ging. Ik ben je dankbaar hiervoor, want de directe omgeving heeft het vaak al jaren ook niet makkelijk.

Maar wat een enorme opluchting daarna. Ik vergeet nooit meer Patricia haar woorden: "Het gaat echt goed komen hoor". (Terwijl de therapeuten stuk voor stuk hebben gezegd, je zal nooit helemaal genezen...)

 

Via Patricia ben ik onlangs in contact gekomen met EMDR en paardencoaching. Daar ga ik mijn traject vervolgen. Door Patricia zijn de laatste maanden een sneltreinvaart van positieve veranderingen.

 

Ik ben Patricia zo dankbaar dat ze mij aan de hand heeft meegenomen in vertrouwen om deze fase in te gaan. Er komt weer rust en ruimte, mijn werk en mijn relaties gaan beter, ik heb er zin in! Het leven lacht me tegemoet.

 

Ik hoop dat meer mensen de weg naar Patricia weten te vinden die al jaren in een doolhof van therapieën dwalen en er niet uit komen bij het reguliere aanbod van ggz.

Lieve groet, Nicole

Ik word weer gehoord en gezien.

 

Ook al was mijn leven best leuk, langzaamaan begon ik steeds vaker vast te lopen. De relatie met mijn moeder is nooit opperbest geweest en in de afgelopen jaren kreeg ik meer inzicht waarom dat was en vooral, waar het ooit was ontstaan. Ik ben een nakomeling en heb altijd het gevoel gehad dat ik eigenlijk niet geboren had mogen worden.

 

Doormiddel van EMDR, familie opstellingen en hypnotherapie kwam ik steeds dichter bij de kern. Toch werd het grotere plaatje mij maar niet duidelijk. Alsof je tientallen puzzelstukjes hebt verzameld van een grote puzzel waarvan ik maar niet kon zien wat de afbeelding van de puzzel moest voorstellen. Ook al verschoof ik de stukjes van tijd tot tijd, the bigger picture kwam niet tevoorschijn.

 

Dit zorgde ervoor dat de relatie met mijn moeder nog meer verstoord werd en uiteindelijk kreeg ik er echt last van. Toen iemand mij wees op regressie therapie en ik op aanraden van een goede vriend richting Patricia geleid werd, heb ik haar direct gemaild. Ik heb haar uitgelegd dat ik iemand nodig had die mij wilde helpen met het uitzoeken, sorteren, archiveren en weggooien van mijn overvolle zolder (hoofd).

 

De sessies hebben heel veel in werking gezet. Doormiddel van praten, sturing en energetisch tekenen, vond Patricia al snel de angel. Het probleem zat hem in het feit dat ik geen positie innam in het gezin van herkomst. Als couveuse kind heb ik de moeder-kindhechting nooit meegemaakt. Dit zorgde ervoor dat ik mijn hele leven nooit gehoord en gezien ben door mijn moeder, maar ook in de buitenwereld voelde ik mij niet gehoord en gezien. Energetisch bleek ik nog in de couveuse te liggen. Patricia heeft er voor gezorgd dat ik uit de couveuse ben en ik heb mijn plek weer ingenomen in het gezin van herkomst doormiddel van energetisch tekenen. Dit is zo enorm effectief geweest, het heeft de verdere basis gelegd. Het contact met beide zussen is volledig hersteld en beter dan ooit. Zo ook met mijn moeder. Alsof ik opnieuw geboren werd en liefdevol ben opgenomen in het gezin waar ik ben opgegroeid.

 

Overigens heb ik niet alleen mijn plek weer ingenomen in het gezin van herkomst, het heeft doorgewerkt in alles, op mijn werk, in mijn eigen gezin, ten opzichte van mijn twee kinderen en ook bij vrienden en vriendinnen neem ik een veel prominentere plek in.

 

Ik word weer gehoord en gezien!

Thanks to Patricia en haar kundige werkwijze.

S.

Dankjewel voor het afgelopen jaar. Ik was zonder jou niet geweest waar ik nu ben en dat is zo ontzettend fijn en daar zal ik jou altijd dankbaar voor zijn. Het is goed te weten dat mocht er iets zijn, dat ik weet bij wie ik terecht kan.

Samantha

Een groter cadeau kon ik mij niet wensen.

 

Ik kwam bij je vanwege klachten aan mijn schildklier. Ik wist diep van binnen dat deze klachten niet alleen lichamelijk op te lossen waren maar dat deze ook geestelijk opgelost moesten worden. Na de eerste sessie kon je de vinger al op de zere plek leggen. Ik leerde o.a. hoe ik met situaties in mijn leven moest omgaan, door situaties uit te zoeken, uit te spreken, mijn grenzen leren aan te geven maar ook de confrontatie durven aan te gaan.

 

Ik vond hier mijn plek terug op de wereld en leerde met beide benen weer kracht op de grond te staan. Nieuwe wegen en kansen zijn op mijn pad gekomen.

 

Als ik nu terug kijk en mijzelf vergelijk met twee jaar geleden heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt dit had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik ben hartstikke trots op mijzelf!

 

De sessie gingen met ups en downs, maar zorgde er voor dat ik er in de praktijk direct van kon leren en mijzelf kon verbeteren voor toekomstige situaties en gebeurtenissen. In iedere sessie nam je ruim de tijd voor mij en ik voelde me altijd al snel op mijn gemak. Ik kon me hierdoor makkelijk open stellen en tot de kern komen van waar mijn knelpunten zaten.

 

Kortom, ik heb ontzettend veel aan jou te danken, ik heb mijn zin en doel gevonden in het leven. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb genoeg energie en zelfvertrouwen om mijn leven om te gooien naar wat ik echt wil en waar mijn hart ligt.

 

Dankzij jou heb ik gekozen voor een carrière switch. Ik ben een opleiding gestart wat ik nu naast mijn werk met veel plezier volg!

 

Ik zie vaak veel beren op de weg, maar stapje voor stapje leer ik dit los te laten waarnaar ik achteraf iedere keer weer zie hoe alles op zijn pootjes terecht komt en vaak nog beter uitpakt dan ik voor ogen had. Ik leer mijn grenzen verleggen waardoor ik mijzelf nog meer kan ontplooien en nog meer in mijn kracht kom te staan. Dit hele plaatje bij elkaar komt mijn gezondheid alleen maar ten goede! Mijn schildklier waarde is sterk verbeterd waardoor ik al anderhalf jaar geen medicijnen meer hoef te slikken. Iedere drie maanden heb ik controle en bij iedere controle is mijn schildklier waarde weer verbeterd!

 

Een groter cadeau kon ik me niet wensen, ik ben je hiervoor heel erg dankbaar.

Liefs, Nicole

De rust is weergekeerd.

 

Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld. Alsof alles op z'n plaats is gevallen.

Feilloos wist Patricia dat eruit te halen wat me onbewust al jaren uit de slaap hield.

En nam en passant ook nog andere belangrijke zaken mee. Heel knap en ook prettig.

 

Patricia vind ik niet alleen kundig, gewoon een bijzonder warm mens naar wie je graag toe gaat. En dat zonder enige vorm van zweverigheid.

Mijn leven ziet er een stuk zonniger uit en ook voor mijn directe omgeving.

Claudia

Ik kan Patricia zeker aanbevelen omdat zij sowieso een goed, bekwame en wijze begripvolle therapeut is. Ze heeft mij veel inzichten, tips, maar vooral ook veel steun gegeven in moeilijke tijden.

Angela

Ik kan het zeker iedereen aanraden.

 

Ik ben bij Patricia gekomen omdat ik zoveel boosheid in mij had en veel pijn in mijn lichaam.

Ik was heel erg bang om een verbitterde oude vrouw te worden. Dat was zeker voor mij geen leuk vooruitzicht. Patricia heeft mij daar heel goed vanaf geholpen.

Ook moest ik leren om van mijzelf te houden. Dat is gebeurd door naar een vorig leven te gaan, dat was heel bijzonder. Wat daarna gebeurde is was geweldig!

 

Sinds jaren voel in me gelukkig ik heb het zelfs hardop geroepen: “IK VOEL ME GELUKKIG”

 

Vol energie ben ik nu, de pijn in mijn lichaam is langzaam aan het verdwijnen. Ik ben bijna 2 maanden geleden voor het laatst in therapie geweest en ben nog nooit zo gelukkig geweest.

Patricia, ik ben je heel erg dankbaar wat je voor me hebt gedaan. Ik kan het zeker iedereen aanraden.

DANK JE WEL lieve Patricia.

Petra

Je hebt me teruggebracht naar mijn basis en ik ben opgestaan en kom voor mezelf op, op mijn manier... voorzichtig… maar toch met eigen waarde. Ik ben er toch ook, ik mag ook mijn gevoelens tonen? Ik mag toch ook mijn eigen keuzes overbrengen, delen en dan ervoor opkomen?

 

Dat gaat zo goed! Wel ben ik voorzichtig maar ik ben niet meer angstig, ik heb het gevoel niets te verliezen... en dat geeft me de kracht! Super. Daar ben ik je dankbaar voor.

 

Fijn dat ik in mijn leven jou mag ontmoeten, vertrouwen, delen en samen werken aan de stap terug in mijn dagelijkse leven. Hoe daarmee om te gaan, hoe sterk te kunnen worden of hoe te accepteren en de weg te vinden om door te gaan!

 

Patricia, ik zal je zeker dichtbij me dragen, hartelijk dank.

W.

Na het lezen van een boek over regressie en reïncarnatie, waar de hoofdpersoon van fysieke en mentale pijnen in dit leven werd verlost door voormalige levens te doorlopen, vóelde ik in mijn kern dat ik daar iets mee moest.

 

Je kent het wel: pijnen en/of situaties die zich schijnen te herhalen, waardoor je niet verder komt. Ik had niet alleen behoorlijke RSI-beperkingen (en -pijnen), bepaalde trauma’s zaten me in de weg. Ik zat letterlijk vast.

 

Ja, het ging wel beter dan de jaren ervoor, maar ik betwijfelde of dít het was. Dit leven, deze manier van bestaan. Ik verzette me tegen de welbekende term “leer er maar meer leven”, en achteraf gezien niet zonder reden.

 

Van één ding was ik overtuigd: ik móest op zoek naar een therapeute die hierin gespecialiseerd was. Een simpele Google zoekopdracht gaf me een aantal keuzes in mijn regio. Na een aantal websites te hebben bekeken, koos ik voor Patricia. Ik maak steeds vaker keuzes vanuit mijn intuïtie en het was dit keer niet anders. Haar website sprak me het meeste aan. Mét reden.

 

Nu, na het afsluiten van de therapie, kan ik niet alleen terugkijken op een bijzondere periode waarin mijn fysieke beperkingen zijn teruggebracht naar 5% van wat het ooit was, maar heb ik – onder begeleiding van Patricia – inzichten gekregen. Door terug te gaan naar bepaalde levenservaringen (trauma’s). Door middel van handvatten hoe je dingen/momenten anders kunt benaderen. Door naar jezelf te kijken. Door voor jezelf te kiezen.

 

Ja, ik heb nu inzichten die ervoor zorgen dat ik het leven op een andere (voor mij: gezondere) manier benader. Ik heb besloten voor mezelf te gaan staan.

 

Het klinkt cliché, maar clichés zijn er omdat ze uit het leven zijn gegrepen: ik ben blij dat ik bij Patricia terecht ben gekomen. Door haar benadering, haar inzichten, haar ervaringen als mens en als therapeute, haar liefde voor hulpverlening, word je naar een hoger niveau getild. Ergens in dit universum gebeurt het: je voelt dat iets in gang wordt gezet.

Het was een hele kluif, want veranderen doe je niet zo maar. Je doet het mét reden.

Omdat het niet langer zo gaat. Omdat “goed genoeg” niet genoeg is. Omdat er dingen moeten veranderen om verder te kunnen. Ja, er veranderen dingen. Zeker. Jij verandert.

Maar verandering is goed. Geloof mij. En nog belangrijker: geloof in je Zelf.

Sandra

Voordat ik bij Patricia kwam, was ik sceptisch tegenover reïncarnatietherapie.

 

Was dat wel iets voor mij, geloof ik er wel in? En: is het nodig dat ik erin geloof? Maar ik wil alles proberen en als het werkt dan werkt het, niet alles hoeft bewezen te worden. Ik heb in mijn leven een aantal andere therapieën gevolgd, en de meeste zitten meer in het “hoofd”, en uiteindelijk merkte ik dat ik daar niet mee verder kwam. Ik sprak met mijzelf af dat ik 1 sessie ging proberen. Daarna zou ik besluiten of ik ermee verder zou gaan. Ik heb dus besloten om ermee verder te gaan. Ik vind de therapie van Patricia spiritueel, en kon me daar prima in vinden. De therapie is zeker niet zweverig.

 

Patricia is een warme en bijzondere vrouw, ik voelde mij bij haar meteen op mijn gemak, iets wat ik heel belangrijk vind bij een therapeut, anders gaat het sowieso niet werken.

 

Langzaamaan tijdens onze gesprekken kwamen we bij de kern, waarna het grote verschil, en opluchting zich aandiende. Hier wordt echt opgeruimd! Klassieke psychologie wijst m.i. alleen naar de oorzaak: dáár komt t vandaan, maar helpt je niet hoe je daar NU mee om kunt gaan. D.m.v. speciale technieken volgt eerst een stukje herbeleving, dat is nodig om tot de kern te kunnen komen. Voordat je er aan begint weet je al dat er emotionele momenten zullen komen, maar Patricia begeleidt je daarin als een kei! Het was voor mij absoluut een veilige omgeving waar je niets “moet”. Als jij zelf niet wilt of er nog niet klaar voor bent worden er geen vervolgstappen gemaakt. Daarbij kon Patricia ook heel goed mijn gevoelens onder woorden brengen, iets wat mij al die tijd nog niet gelukt was. Ik werd echt begrepen!

Patricia werkt niet zoals een “reguliere therapeut”, die de agenda van minuut tot minuut gepland heeft, maar neemt ruim de tijd voor je, ze is ook buiten kantoortijden “open”.

 

Ik ben zelf via een vriendin bij Patricia terecht gekomen en zou zeker zelf iedereen aanraden om naar Patricia te gaan. Zij kan je echt helpen!

Ilse

Stralen.

 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende therapeuten bezocht, echter het gevoel van gevangen zijn – niet vrij voelen – bleef mij achtervolgen. Op zoek naar de volgende therapeut kwam ik op de site van Patricia Koedijker terecht. Het sprak me aan en zocht contact.

 

Samen hebben we een aantal fases aangepakt door middel van regressie tekenen, regressie en reïncarnatie sessies. Het is bijzonder om er achter te komen hoe het verleden je onbewust kan achtervolgen, zowel in dit leven als in een vorig leven. Op de lagere school werden de leerlingen die niet goed mee konden komen ingesloten in een kring van bollebozen. Dit opgesloten, gevangen gevoel heeft mij de rest van mij leven achtervolgd. “ik ben minder”.

 

Een andere fase was dat ik naar vrouwen ‘moest’ kijken, was getriggerd door een vorige hulpverleenster. Dit kwam uit een vorig leven, deze hulpverleenster was verliefd op mij en wilde een relatie.

 

Nog een andere fase had met de relatie te maken tussen mijn man en mij. Patricia heeft mij wederom gesteund, inzichten en vertrouwen gegeven. En nu: “ik voel me bevrijd, geniet écht van het leven”. Lieve Patricia, bedankt. Je was er altijd voor mij…

Jitske

De tijd dat ik bij Patricia kwam voor regressiesessies en coaching voelde voor mij als een cadeau!

 

Voordat ik op intake ging had ik een prettig telefoongesprek met Patricia. Zij stuurde per post een boekje met een uitleg over de therapie. Tijdens de intake maakten we duidelijke afspraken, hierdoor wist ik hoeveel sessies ik ongeveer zou volgen en welke thema's aan bod zouden komen.

Bij Patricia durfde ik mezelf te zijn. Ik vind haar een professionele therapeute en een warme persoonlijkheid met humor. Zij creëert een veilige omgeving en ze laat je na een sessie niet vertrekken voordat je met beide benen goed op de grond staat.

 

In de regressiesessies kwam ik mijn kleine 'ik' tegen en dat heeft mij de ogen geopend. De sessies hebben mij een duw(tje) in de rug gegeven waardoor ik bewuster in het leven sta en steeds meer voor mezelf kies. Wat ik ook erg prettig vind is dat Patricia mij niet onnodig uitnodigde voor nieuwe sessies. Hiermee bedoel ik dat er wordt gewerkt aan wat nodig is en niet onnodig aan zogenaamde andere 'problemen'. Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest.

Esther

Regressie- reïncarnatietherapie bij Patricia heeft mij inzicht en blijdschap gebracht. Het was niet altijd makkelijk en soms confronterend maar ik ben er een blijer, zekerder persoon van geworden.

 

Patricia begeleidde mij op een prettige manier. Ze bracht me bij mezelf en hielp mij te voelen wie ik ben, me in contact te brengen met mezelf zonder te oordelen. Patricia heeft me geholpen met het verbanden leggen tussen gevoelens en gebeurtenissen.

Marieke

Het is het voor mij 1000% waard geweest!

 

Ik had contact gezocht met Patricia. Eerst nog veilig per mail. Na de eerste mail van Patricia voelde het direct vertrouwd en we hebben een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Ook toen ik binnenstapte in de praktijk was het voor mij meteen duidelijk! Het voelde veilig en vertrouwd, voor mij een goede basis om een therapie in te gaan.

 

Ik ben Jolien, 25 jaar, getrouwd met mijn grote liefde. Gedurende een groot deel van mijn jeugd heb ik het zonder mijn moeder moeten doen, zij is meerdere malen opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting.

 

Zowel het gemis van mijn moeder in mijn jeugd, als het beeld van de inrichtingen hebben bij mij grote sporen achtergelaten. Daarnaast was bij mij de diagnose “ fibromyalgie” gesteld; een benaming voor medisch onverklaarbare klachten welke bij mij vooral waren; pijn in benen en armen én oververmoeidheid. Door het verleden kwam ik steeds meer vast te zitten in het dagelijkse leven. Ik was niet meer aan het leven maar aan het overleven, ik kon niet meer echt voelen en mezelf geven, had altijd een “ gezellig en vrolijk” masker op mijn gezicht, waarachter ik mijzelf verschuilde.

 

Al eerder heb ik therapie bij een reguliere psycholoog geprobeerd. Buiten het feit dat de klik er niet was met deze psycholoog, kon ik mijn woorden en verhaal veel te veel sturen met mijn gedachten, waardoor ik mijn gevoel op een zijlijn kon zetten. Wat ik niet wilde zeggen zei ik dus ook niet. Anderzijds liep ik altijd met het gevoel dat me heel veel dwars zat en was ik somber, echter kon ik er niet de vinger op leggen waar ik precies mee zat.

 

De sessies van Patricia zijn voor mij persoonlijk ongelooflijk zwaar geweest. Toch heeft Patricia mij altijd het gevoel gegeven dat we de goede weg hebben gekozen en beetje bij beetje voelde ik me steeds beter. Ik ben er achter gekomen dat het thema “ verlating” een thema is die in eerdere levens telkens terugkomt. Zo kwam de verlating van mijn moeder in dit leven, terug in de vorm van het overlijden van ouders als kind zijnde in een eerder leven.

 

Door het herbeleven van eerdere situaties in dit leven en in vorige levens, heb ik mijn verleden in dit leven een plekje kunnen geven. Daarnaast bekijk ik het verleden niet meer door de getraumatiseerde ogen van een meisje van 7 jaar maar met volwassen ogen. Hierdoor wordt mijn verleden niet zozeer leuker of minder heftig maar ik heb het een plekje kunnen geven en ik kan er nu naar terug kijken zonder daar direct alle zware emoties van het kleine meisje aan te hangen.

 

Dit resulteert in het dagelijks leven in veel meer vrijheid. Vrijheid om mezelf te zijn, het masker te hebben afgedaan, me meer te kunnen geven aan anderen maar ook om meer voor mezelf op te komen. Ik heb nooit meer het gevoel gehad dat er iets in mij knaagt, ben niet meer somber en kan weer genieten van het leven! Ook heb ik bijna geen last meer van mijn fibromyalgie-pijnen, mijn vermoeidheid is ook veel minder. Alle opgeslagen stress en emoties zijn uit mijn lichaam, mijn lichaam kan weer ontspannen!

Voor mij heeft de therapie heel positief gewerkt Zo kom je achter heel veel zaken die je misschien niet eens meer wist. Toch komen deze zaken niet voor niks naar boven, ze leiden altijd naar de kern van een probleem. Laagje voor laagje kom je tot deze kern. Nogmaals, het is een pittig proces om door te gaan, maar ik heb het in een veilige omgeving kunnen doen bij Patricia. Dit maakte het allemaal een stukje lichter. Het is het voor mij 1000% waard geweest!

 

Ik ben Patricia heel erg dankbaar.

Jolien

Vorig jaar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met regressie therapie toen ik (bijna weer) tegen een burn-out aan liep. Twee jaar eerder was dat ook al het geval maar nu herkende ik de symptomen eerder en ben zelf gaan zoeken naar mogelijke therapieën.

 

Er moest toch een oorzaak zijn waarom ik steeds zo last had van stress en burn-out? Zo kwam ik bij Patricia terecht en daar ben ik nu erg blij om.

 

We hebben denk ik zo’n keer of 6 bij elkaar gezeten en na het intake gesprek was meteen al duidelijk dat Patricia mij kon helpen. Tijdens een aantal sessies kwam ik ook in andere levens waar meteen duidelijk werd waar mijn angsten vandaan kwamen. Al snel was er een enorme verandering te merken, ik begreep nu waar het allemaal vandaan kwam.

 

Na het “opruimen” van alle negatieve invloeden stond ik open voor een heleboel nieuwe dingen in mijn leven. En zo is het tot nu toe ook gegaan. Het lijkt wel in een stroomversnelling te zijn gekomen, allerlei dingen die ik eerder niet durfde ben ik nu allemaal tegelijk aan het doen. Het volgen van opleidingen, cursussen en het opstarten van een eigen bedrijfje. En, zo lijkt het, alles lukt nu ineens!

 

Onlangs nog voor een sessie even terug naar Patricia omdat er iets spannends stond te gebeuren waarvoor ik even wat “support” kon gebruiken. En gelukkig ook dat hielp me weer prima.

 

Voor mij is het duidelijk, regressie therapie helpt! Oude blokkades worden opgeruimd, plezier komt weer terug in je leven en positiviteit en durf om nieuwe dingen aan te pakken. Patricia heel hartelijk dank daarvoor!

Christien

Op het moment dat ik me bewust realiseerde dat ik vast liep in terugkerende patronen in mijn leven besloot ik Patricia te contacten.

Na een prettig eerste telefonisch contact en een zeer verhelderende intake zijn we aan de regressie sessies begonnen. Dit gaf mij een concrete blik in mijn onbewust vastgeroeste overtuigingen, die ik ongewild koesterde zodanig dat ik bepaalde situaties waarvoor ik bang was zelf bleek te creëren c.q. opzocht. Door de sessies werden deze overtuigingen duidelijk en werd ik mij bewust van mijn huidige leven en de oorsprong vanuit een vorig leven. Resultaat was dat ik mij van bepaalde gevoelens/angsten bewust werd en kon herkennen.

Hierdoor was het mogelijk deze opnieuw te beleven en voelen, te accepteren om deze vervolgens los te laten. Verrassend te ervaren dat na een aantal sessies ik mij niet meer liet domineren door angsten e.d. en ik deze dusdanig had los gelaten, dat het geen deel meer uitmaakte van mijn huidige zijn. De regressie therapie werkt enorm verlichtend en ballast mag overboord gegooid worden. Ik heb Patricia leren kennen als een warme empathische en zeer professionele therapeut.

 

Zij weet in korte tijd de knelpunten te raken en te helen. Bijzondere vrouw en haar therapie is meer dan waardevol. Ik kan het een ieder aanbevelen.

 

Als je aan jezelf wenst te werken dan is Patricia hiervoor de aangewezen persoon je hierin te begeleiden. Waarvoor dank Patricia.

Warme groet, Marian

“Een ander mens in twee maanden”

 

Ik ben Rob, 46 jaar en bij Patricia gekomen doordat ik me niet over bepaalde gebeurtenissen in mijn leven heen kon zetten. Ik bleef hangen in het verdriet wat ik voelde, en zag geen mogelijkheid om me hier overheen te zetten, hoe hard ik het ook probeerde. “Reguliere” hulp mocht niet baten, uiteindelijk heb ik er voor gekozen om dit maar eens te proberen. Tijdens de eerste consulten merkte ik maar weer eens hoe vol verdriet en emoties ik zat. Zaken die negen jaar geleden speelden waren nog steeds erg emotioneel en ik wilde heel erg graag weten waarom anderen wel “gewoon” hun verdriet konden verwerken en ik niet.

 

Groot was de verbazing dan ook dat tijdens de eerste keer dat ik in een soort diepere bewustzijn verkeerde ik niet in een ander leven terecht kwam, maar er sprake was van “iemand anders” die bij mij aanwezig was, de overeenkomst was dat hij ook heel veel verdriet had en ook zijn partner kwijt was geraakt. Uiteindelijk heeft Patricia ervoor gezorgd dat hij mij los heeft gelaten, Het is vreemd om dit alles mee te maken en ook duidelijk voor je te zien. Ik was eigenlijk wel moe na deze gebeurtenissen, maar merkte al snel dat ik de wereld om me heen heel anders bekeek en er weer zin was om er wat van te maken, Het gevoel van zwaarte en verdriet waren verdwenen.

 

Ik ben nu sinds dit alles een aantal sessies en ongeveer twee maanden verder, ik kijk heel anders tegen het leven aan en heb weer zin om vooruit te gaan, ik kan eindelijk genieten van het leven. Ik ben Patricia dankbaar voor wat ze voor mij kon betekenen.

Rob T.

Ik ben Gerard, 51 jaar en veel ervaring met de reguliere psychiatrie. Helaas zijn mijn ervaringen uitsluitend negatief geweest. Op 6-jarige leeftijd kwam ik bij een kinderpsychiater terecht, ik liep rond met teksten als “ik sta in brand”, “ ik ben zwart geblakerd” Voor een 6-jarig kind zijn dat heftige uitspraken. Op het moment dat ik Patricia bezocht was ik behoorlijk in de war en zeer emotioneel. Stap voor stap ben ik met Patricia door mijn verleden gestapt.

 

Patricia heeft mij laten zien dat bepaalde emoties en belevingen daadwerkelijk naar een vorig leven zijn terug te leiden. Patricia heeft mij ook geleerd bij mijn eigen emoties te blijven, me te wapenen tegen verkeerde energieën, energieën van buiten af.

 

Na één jaar bij Patricia voel ik me een ander mens, sta ik positief in het Leven met beiden benen op de grond. Eén jaar op 51 jaar van mijn leven is best kort!

Gerard

Een paar jaar geleden liep ik vast in mezelf tijdens een depressieve periode. Ik had geen enkel gevoel meer in me, geen liefde, geen boosheid, geen plezier, geen kracht, geen blijdschap, slechts een zwarte leegte. De wereld drong niet meer tot me door en mijn leven voelde als totaal overbodig en nutteloos. Het liefst wilde ik verdwijnen, zodat ik de leegte en het donker wat me volledig leegzoog niet meer hoefde te ervaren. Ik wist wat ik veranderd wilde hebben in mijn leven, ik wist hoe ik het moest veranderen, maar om de een of andere reden kreeg ik de patronen die de depressie in stand hielden niet doorbroken.

 

Alleen maar praten over verandering en het hoe te veranderen bleek voor mij de oplossing niet te zijn. Er moest iets diepers, iets fundamenteels veranderen en zo kwam ik op regressietherapie uit.

 

Het is bijzonder om te ervaren dat je vanuit een emotie in een ander deel van je leven of in een ander leven terecht kunt komen en je in het toen exact dezelfde emotie ervaart als in het nu. Confronterend om de herhalende patronen te zien, intens om de emoties opnieuw te beleven en verbazingwekkend om te ervaren dat de patronen in dit leven doorbroken kunnen worden door ze in vorige levens of situaties op te lossen of af te ronden.

 

Onlangs overkwam mij iets dat voor mij zo typerend was voor deze therapievorm, omdat het laat zien hoe het doorwerkt tot in de kern van je ziel, je lichaam en je kracht.

 

Ik zat met een boek, in mijn favoriete tentje in de stad, opeens hoorde ik een bekende stem achter me. Zonder me om te draaien wist ik wie die stem toebehoorde. Mijn beste vriendin van 8 jaar geleden, de vrouw met wie mijn ex me bedroog tijdens mijn zwangerschap, de vrouw die me toentertijd toewenste dat mijn ongeboren kind zou overlijden, omdat zij vond dat ik geen recht heb op het kind van de man waarmee zij mij bedroog.

Ik draaide me om en herkende haar gelijk, Mijn handen begonnen te trillen, mijn ademhaling schoot omhoog en mijn hartslag nam toe.

Ik keek haar aan, we hadden oogcontact, zij herkende mij niet, ik haar wel.

 

Op dat moment sloeg de twijfel toe. Zou ik haar aanspreken? Haar ten opzichte van haar gezelschap ontzettend voor schut te zetten, zwart te maken. Haar te confronteren met alle pijn die zij mij toegebracht heeft. Ik probeerde verder te lezen, maar kon me niet concentreren en bleef haar stem achter mij horen. Na mijn tweede grote thee moest ik toch echt naar de wc Tijdens het handen wassen zag ik mezelf in de spiegel, mijn ogen, mijn gezicht. En ik zag een vrouw, een mooie vrouw, met ogen vol liefde. Op het moment dat ik dat besefte voelde ik mijn ademhaling zakken en mijn hartslag afnemen. Ik had het niet nodig om haar te vernederen om me krachtig te voelen, om haar de pijn aan te doen die zij mij aangedaan heeft. Ik liep de trappen af, zag haar zitten en voelde mezelf krachtig worden.

 

Ik verdiepte me in mijn boek, hoorde haar stem niet meer en besefte me ineens dat zij mij niet meer herkende, omdat ik zo veranderd ben. Ik ben niet meer de vrouw van toen, onzeker, zoekend, angstig.

En toen voelde ik de trots komen, de trots dat ik daar was gebleven, zonder de situatie te ontvluchten, dat ik één van mijn favoriete plekjes niet afgestaan heb aan haar. Dat ik mijn energie positief heb gehouden, terwijl het zo makkelijk was om hem negatief te keren.

Ik ben trots op datgene wat ik bereikt heb met mijn keiharde werken de afgelopen jaren. Ik ben trots dat ik me dat op dat moment daar niet van me af heb laten nemen. Ik ben trots op mezelf!

Lai

Bij Patricia heb ik kennis gemaakt met regressietherapie.

 

Na de intake begon Patricia de therapie, ik ben zo'n 5x geweest maar elke keer pakte ze de sessie ook weer anders aan; Ik ervaarde het elke keer weer als een verrassing met wat er "naar boven" kwam! Ik schreef na zo'n sessie voor mezelf wat handvatten op, zodat ik daarmee thuis verder kon.

 

Tijdens de regressie bracht Patricia mij in een diepere laag in mijzelf, dat vond ik heel bijzonder, ik was enerzijds in m'n vorige leven en ervaarde dat ook echt zo, anderzijds wist ik ook dat ik gewoon bij Patricia op de bank lag! Door de vragen die zij stelde beleefde ik dat vorige leven volledig. Precies dat stukje wat ik nodig had om te verwerken. Door de inzichten die ik heb gekregen, ben ik mijzelf op bepaalde punten beter gaan begrijpen.

Jacqueline

Een waardevolle therapie

 

De reden dat ik bij Patricia in therapie ben gegaan was dat ik al enige tijd een onrustig gevoel had in mijn lichaam. Ik werd elke nacht om 3 uur wakker en aangetrokken tot mijn spiegel in mijn slaapkamer. Het was net of er iemand was die mijn aandacht wilde. In de therapie hebben wij er aan gewerkt om de (boodschapper) die zich elke nacht aankondigde te benaderen via een soort trance waar ik in ging. Lekker rustig op een bank liggend met op de achtergrond de rustige stem van Patricia die mij volledig in rust bracht om zo mijn vragen, onrust in kaart te brengen.

Ik heb inderdaad kunnen achterhalen wie de boodschapper was (in dit geval mijn vader, die in 1979 al was overleden.)

 

Doordat ik deze wereld niet kende en het eng vond sloot ik mij hier helemaal voor af. Met een heleboel vragen die ik in mijn gedachten ooit gevraagd had aan mijn vader,

wilde hij mij de antwoorden geven maar omdat ik bang was voor de geesten wereld kon hij mij niet bereiken.

 

Ik ben blij dat ik deze therapie heb gedaan ook omdat ik het gevoel had dat al mijn vragen hiermee beantwoord waren, wat de onrust weg nam. Verder ben ik hierdoor in positieve zin mijn leven anders gaan inzien.

Inmiddels heb ik een hele hechte band met mijn dochter gekregen, ook ben ik ook vorig jaar met mijn partner het huwelijksbootje in gestapt.

En wat ik ook als positief zie, is dat ik nu durf te zeggen wat ik voel in negatieve als in positieve zin. De blokkades die ik had voor de therapie zijn voor mijn gevoel weg en ben ik een gelukkig mens geworden.

Ik heb ook vele vorige levens gezien met behulp van Patricia. Ik moet zeggen eng is het echt niet. Juist door terug te gaan in de tijd, heb ik een hoop gezien en geleerd waar ik in dit leven veel mee kan. Tot slot wil ik zeggen: ik ben blij dat ik de stap genomen heb.

Jolanda

Mijn ervaring met reïncarnatie therapie is absoluut positief.

 

De therapie is helend en gaf mij inzicht in verschillende denkbeelden (waarom denk of vind ik dit, en waar komt het vandaan). Door terug te gaan naar eerdere ervaringen, heb ik me gerealiseerd waarom ik bepaalde overtuigingen had. Door deze bewustwordingen verander je, en al snel was het alsof het nooit anders is geweest. Door de therapie heb ik verschillende aspecten in mijn leven ‘op kunnen ruimen’ en heb ik (zowel letterlijk als figuurlijk) nieuwe wegen kunnen inslaan. De sessies kunnen emotioneel nogal heftig zijn, maar de begeleiding van Patricia voelt goed, professioneel maar niet afstandelijk. Ook krijg je van te voren een duidelijke uitleg betreffende therapie en traject.

Christel
bottom of page