top of page
patricia Koedijker - regressietherapie

OVER MIJ

Al vanaf mijn vroege jeugd had regressie/reïncarnatie mijn interesse. Na vele wegen opende mijn hart toen de opleiding voor regressie/ reïncarnatietherapie in 2001 op mijn pad kwam. Het was een gevoel van thuiskomen. Daar wilde ik wat mee doen!

 

Na de 3-jarige opleiding aan de School voor Reïncarnatietherapie Nederland in Utrecht te hebben afgerond, was mijn praktijk in 2004 een feit. Vanuit mijn praktijk breng ik mensen van overleven naar leven, terug in hun kracht. Dat doe ik met verschillende technieken. Ook voor coaching op maat of gewoon een keertje simpel sparren kun je bij mij terecht.

 

Uiteraard heb ik de afgelopen jaren niet stilgezeten en heb ik mijn kennis via bij- en nascholingen uitgebreid. Zo ben ik verbonden aan het Opleidingsinstituut Reïncarnatie Therapie Nederland (RTNederland). Op 28 september 2012 ging het eerste cohort van de 3-jarige Post hbo-opleiding voor reïncarnatietherapeuten in Den Bosch van start. Dit gaf me de mogelijkheid om mijn kennis van dit prachtige vak als docent aan regressietherapeuten in opleiding door te geven. Nog steeds ben ik verbonden met de RTN, maar het docentenstokje heb ik inmiddels doorgeven.

348e54d1-d516-44f1-999f-44d3317cb84b.jpeg
bottom of page